fbpx
0
 x 

Cart empty

Preturi

Cum solicit o cotaţie de preţ?

Pentru a solicita o cotaţie de preţ pentru un anumit produs, complectati formularul la finalizarea comenzii. Ofertele sunt facute in functie de lotul de marfa intrata si cantitatea ceruta. Facem tot posibilul ca Dvs sa fiti pe deplin multumiti atat de preturi, cat si de calitatea produselor noastre, care sunt importate din UE ,insotite cu Certificate de calitate si de Conformitate.

Am ales aceasta metoda de a face oferte , ca Dumneavoastra sa aveti parte de o confidentialitate asupra procesului de aprovizionare pentru afacerea pe care o aveti sau a firmei pentru care lucrati si pentru a va oferi pretul cel mai bun posibil pentru produsele cerute. Apelati cu incredere si va vom raspunde prompt la cererea Dvs de oferta.

Comenzi Telefonice - 0744-546.495

Va putem ajuta in a alege si a cumpara produsele dorite! Cand ne puteti contacta? Daca nu aveti acces la internet si doriti sa lansati o comanda. Daca va este dificil sa alegeti anumite produse din gama noastra variata. Daca doriti sa modificati o comanda (de exemplu Adresa de Livrare, Cantitatea Produselor comandate... etc) Nu gasiti raspuns pe site la intrebarile dumneavoastra legate de serviciile surubex.ro. Personalul nostru calificat este gata sa va ajute cu orice problema sau intrebare, de luni pana vineri, intre orele 8:00-16:00.

De asemenea puteti trimite intrebarile sau observatiile dumneavoastra la adresa contact@surubex.ro.

Contact

str. Denis Diderot nr.31, Oradea, Bihor
Telefon: 0744-546.495
Fax: 0259-411.480
Email: contact@surubex.ro

Livrare

Nu este nevoie sa va faceti griji in privinta livrarii, Surubex va aduce produsele direct la usa.

Garanţie 100%

Daca pentru orice motiv nu esti multumit de produsul ales returneaza-l si vei primi banii inapoi.

Asistenţă Clienţi

Nu găseşti ceea ce cauţi? Noi te putem ajuta. Sună-ne la 0744 - 546.495